Loading Content..

It's All About the Table

The most important piece of furniture

Made to Measure

It's your Project

Sustainability is Key

Pure Furniture

Luxury

Quality is an affordable luxury

Hospitality

Human Design

Laatste Nieuws

Trouve Lounge - The Trouvé series has a new member in the family. The new Trouvé Lounge has one long and two short legs support an triangle to egg shaped table top. The table will be available with wooden tabletops and steel legs.

 

Lees Meer

Design

"The question is the concept for the design of the answer"

  - Gerard der Kinderen, 2004

Meubels met Karakter

Gecreëerd met Passie, Ontworpen in Eenvoud

Een eerlijk, simpel design maar met een ziel, dat waren de uitgangspunten voor de ontwerpen. De meubelen worden geproduceerd in Nederland met gebruikmaking van de nieuwste computergestuurde machines, gecombineerd met traditioneel vakmanschap. Dit betekent dat de levertijden kort zijn en de kwaliteit hoog. De meeste tafels zijn geschikt voor wonen en werken en voor zowel binnen als buiten. Alle tafels hebben karakter, worden alleen maar mooier met de tijd en kunnen generaties meegaan.

Bekroond met de Good Industrial Design Award

Pure About Furniture

Een Merk voor Professionals

Architecten en interieurontwerpers willen producten die het concept van het project optimaliseren. Niet alleen het ontwerp van het product telt, maar ook de gebruikte materialen, de manier waarop het is geproduceerd, beschikbaarheid in de optimale maten, enz. Een product is alleen dan goed als het voldoet aan de specifieke behoeften van de klant.

Wij begrijpen dat, want we zijn zelf ontwerpers. Daarom produceren wij onze producten op specifieke klantspecificaties. U kiest ons ontwerp, maakt uw wensen kenbaar ten aanzien van materialen, maten, kleuren dan gaan we het produceren voor uw project. ZinX is all about your table.

Betaalbare Luxe

Als het ‘past als een handschoen’ kun je spreken van ‘optimale luxe’. Dat geldt ook voor onze producten die zich kunnen voegen naar uw projectwensen. Wij zijn zelf ontwerpers, begrijpen dat en weten hoe we dat kunnen realiseren. Optimaal passend binnen uw project, bij ons een betaalbare luxe.

Optimaal maatwerk

De uitvoeringsmogelijkheden zijn bijna onuitputtelijk. Met gebruikmaking van traditioneel vakmanschap en high-tech machines kunnen we dat realiseren. Op verzoek bekijken we graag specifieke wensen.

Professionele adviseurs

Onze meubelen komen pas goed tot hun recht als maatvoering en materiaal optimaal gekozen worden. Wij laten onze producten dan ook graag adviseren door professionals. Optimale klanttevredenheid is ook ons doel.

Productie in Nederland

Alle meubelen worden in Nederland geproduceerd door traditionele vakmensen. Sociale duurzaamheid en eerlijke materialen zijn onze uitgangspunten. Lokale productie is essentieel voor korte levertijden en optimale kwaliteitscontrole.

 

 

Over Zinx

Een verhaal over Meubelen

ZinX is een meubelmerk gestart door de ontwerper Gerard der Kinderen. Aangezien meubels produceren al drie generaties in de familie zit, pakte hij, na een carriere in de communicatie, zijn passie weer op en besloot in 2009 een collectie samen te stellen op basis van de wensen en mogelijkheden van vandaag. Zijn motto: 'Kwaliteit is een betaalbare luxe'.

Gerard der Kinderen

Designer

Zo’n 25 jaar geleden heb ik op de Design Academy in Eindhoven productontwerpen gestudeerd maar ben na mijn studie een ontwerp- en communicatiebureau begonnen. Na 20 jaar besloot ik het roer radicaal om te gooien en mijn bureau te verkopen om mijn passie voor meubelen weer op te pakken.

In 2008 heb ik me geconcentreerd op het ontwerpen en samenstellen van een collectie tafels voor het nieuwe label ZinX, geïntroduceerd in 2009. Daarnaast ontwikkelde ik het Local World Table concept, presentatie in Milaan 2009, waarvan enkele uitvoeringen zijn opgenomen in de collectie van ZinX. In de loop der tijd zijn er steeds nieuwe ontwerpen toegevoegd aan de collectie. Inspelend op de vraag vanuit de consumenten- en de projectmarkt.

Neem Contact Op

Advies is altijd Gratis


ConsumentProfessional